..κουκλες.. dolls.. poupées.. puppen.. bambole.. bonecas.. muñecas.. poppen.. куклы.. 人形 玩偶.. 인형.. دمى

1.22.2009

Ενα βραβειο για μενα !

Το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις. Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά. Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι. Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο! Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες.Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς!»Proximidade is described as follows:'This blog invests and believes in PROXIMITY - nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes for self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers!'This blog award should be sent to your favorite eight bloggers and they, in turn should forward to eight of their favorites. You should include the text for Proximidade (above) in your announcement blog.As I have to choose only eight, the Proximidade Award goes to: Σημερα παρελαβα ενα βραβειο για το μπλογκ μου απο την φιλη Φαραωνα .Η χαρα ειναι μεγαλη γιατι ειναι η πρωτη φορα που παιρνω καποιο βραβειο ! Αναστασια σε ευχαριστω !
Εχω να επιλεξω 8 μπλογκ για να απονειμω με την σειρα μου το βραβειο αυτο ,αλλα επειδη καποια εχουν ηδη βραβευτει το απονεμω μονο σε 4 μπλογκς τα οποια ειναι ...
Μπορμποτσαλο
Mε καλη παρεα
Τα παπουτσια της Dorothy
Art & Crafts

10 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι το αξίζεις πραγματικά το βραβείο που σου απένειμε η Faraona! Μπράβο!

    Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από μένα, για το δικό μου βραβείο! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο! Κι εγώ πιστεύω ότι το αξίζεις και για το όμορφο blog αλλά και για τον όμορφο άνθρωπο που έχεις μέσα σου! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To αξιζες και με το παραπάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναστασία μου καταρχάς συγχαρητήρια για το βραβείο!!! Με τόσο όμορφο μπλοκ, τις πανέμορφες κούκλες σου και το σεμνό προφίλ σου δεν μ'εκπλήσσει καθόλου!

    Αυτό όμως που δεν περίμενα είναι να το δώσεις σ'εμένα... σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Με τιμάς πολύ μ'αυτή την προτίμηση και την αγάπη σου! Σ'ευχαριστώ και πάλι! Πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dorothy μου γλυκεια,το αξιζες !
    φιλια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παναγιωτα σε ευχαριστω γλυκεια μου
    για τα ομορφα λογια σου !
    φιλακια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναστασια τα λογια σου αυτα εχουν διπλη αξια για μενα !Σε ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλυκιά μου Αναστασία, δεν θα σε πείραζε φαντάζομαι να πάρεις και δεύτερο βραβείο? Πέρνα από τα μέρη μου να το παραλάβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειρηνη το βραβειο στο εδωσα με πολλη αγαπη γιατι το μπλογκ σου το νιωθω πολυ φιλικο και οικειο !
    Τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπράβο σου κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!

    Να είσαι καλά και να μας δείχνεις πάντα τόσο όμορφες δημιουργίες από τα χεράκια σου

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή